F8158HU
Hasbro games HU
Társasjátékok
Na sklade7 ks

  Hasbro F8158 Twister Air társasjáték

  29,99 € S DPH
  Množstvo
  Otázka na predavača
  close

  Otázka na predavača

   

  Doprava: Kuriérom môžete mať už zajtra.
  0 užívateľov si práve prezerá tento produkt
  Popis

  Hasbro F8158 Twister Air társasjáték

  Hasbro F8158 Twister Air társasjáték

  Ki mondta, hogy csak szőnyegen lehet Twisterezni?Megérkezett a Twister Air, amely új szintre, vagyis egyenesen a képernyőre emeli a sokak által kedvelt Twister társasjátékot. Csak le kell tölteni egy okoseszközre az ingyenes Twister Air alkalmazást, fel kell venni a színes boka- és csuklópántokat, csatlakoztatni őket az okoseszközhöz, majd amint megnyílik a virtuális játéktér, kiválasztani a játékosok számát és a játékmódot. Az okoseszköz stabilitását a mellékelt állvány biztosítja.

  A játék célja, hogy a játékosok a képernyőn megjelenő színes pontokkal összehangolják a csuklójuk és bokájuk pozícióját. Miközben szól a zene, a játékosoknak a képernyőn megjelenő pontoknak megfelelően kell mozogniuk. Aki a legtöbb pontot gyűjti össze, az nyeri meg a játékot. A játékosok visszanézhetik magukat a képernyőn, és elmenthetik legemlékezetesebb mozdulataikat, hogy később is feleleveníthessék azokat. Döntsétek meg egyéni rekordotokat, vívjatok párharcot, vagy mérkőzzetek meg barátaitokkal csapatban! Vicces, őrült és nyakatekert mutatványokra fel!

  A doboz nem tartalmazza a használathoz szükséges elektronikai eszközt (tabletet, televíziót vagy okostelefont).

  Az ügyességi játék fejleszti a gyerekek mozgáskoordinációját, megfigyelőképességét, reakciógyorsaságát. Tökéletes választás gyerekzsúrokra, családi vagy baráti összejövetelekre.

  Csomagolás mérete: kb. 33 x 27 x 4 cm
  Tartalom: 4 db Twister Air csuklópánt, 4 db Twister Air bokapánt, 1 db talpas állvány, játékszabály.

  • 8+
  • Áno
  • Hasbro
  • 5010996149435

  Produkty v rovnakej kategórii: 12