G113609
BrainBox
Társasjátékok
Vypredaný
  • Nové
  • Momentálne nedostupné

Brainbox Labdarúgás társasjáték

21,99 € S DPH
Tento product je momentálne nedostupný Otázka na predavača
close

Otázka na predavača

 

Doprava: Predpokladaný dátum doručenia: 24.05.2024

Upozorníme vás emailom, až produkt naskladníme

2 užívateľov si práve prezerá tento produkt
Popis

Brainbox Labdarúgás társasjáték

Brainbox Labdarúgás társasjáték

A BrainBox - Labdarúgás társasjáték lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy élvezhessék a futball világát és rejtelmeit még akkor is, ha éppen nem lehetnek a pályán. Az új verzió lehetővé teszi, hogy agytekervény-meccseket vezessenek futball témájú kérdések által. Ez a játék már 8 éves kortól aktív szellemi kihívást jelenthet egyedül vagy barátaikkal való játék során.

Ez a vagány társasjáték megfigyelőképességet, logikát és memóriát fejleszt, miközben a gyorsaságot is teszteli. Minden játékosnak csak 10 másodperce van a kártyán lévő információk megjegyzésére, majd a dobókocka dobásával megtudják, hányas kérdésre kell válaszolniuk. A cél, hogy 10 perc alatt minél több kártyát gyűjtsenek össze.

Ez a kérdések és válaszok játéka akár egyedül is játszható. A játékosok egyszerűen felírhatják a válaszokat egy papírra, majd visszamutathatják azokat. Ki a legjobb megfigyelő? Ki rendelkezik a legtöbb tudással? Mindez kiderül a játékból! A több mint 400 kérdés remek lehetőséget nyújt a családnak, hogy összemérje tudását akár utazás közben is, vagy hogy a gyerekek tovább bővítsék ismereteiket.

Tartalma:
- 55 játékkártya több, mint 400 kérdéssel
- 1 dobókocka
- 1 homokóra
- 1 játékszabály

A csomag mérete: kb. 12 x 12 x 12 cm.

  • 8+
  • Modell és Hobby
  • 5025822136091

Produkty v rovnakej kategórii: 12