88479TOL
Tolki
Na sklade3 ks
  • -5%

Tolki Interaktív foglalkoztató hangoskönyv - Közlekedés

Zľava 5%
17,05 € S DPH
17,95 €
Množstvo
Otázka na predavača
close

Otázka na predavača

 

Doprava: Kuriérom môžete mať už zajtra.
2 užívateľov si práve prezerá tento produkt
Popis

Tolki Interaktív foglalkoztató hangoskönyv - Közlekedés

Tolki Interaktív foglalkoztató hangoskönyv - Közlekedés

Gyere velünk a KRESZ játszótérre, sétáljunk egyet a városban és ismerjük meg közösen a mentők, rendőrök, tűzoltók munkáját ! Találkozzunk a reptéren és az építkezésen, vezessünk együtt traktort egy gazdaság szántóföldjén, mielőtt vonatra szállnánk az állomáson vagy hajóra a kikötőben! Ha velünk tartasz, sok érdekes embert, munkát, szabályt és járművet ismerhetsz meg. Utazzunk együtt!Ez a hangoskönyv legalább annyira szól a járművekkel utazó vagy dolgozó emberekről, mint magukról a gépekről. A közlekedés ugyanis mindannyiunk közös társasjátéka - és a szabályait bizony meg kell ismernünk !
A könyv narrátorai: Ligeti Kovács Judit, Barbinek Péter és Rostás Ábel.

A Tolki interaktív foglalkoztató hangoskönyvek kizárólag az elektronikus Tolki tollal működnek ! A Tolki egyedi oktatási rendszere lehetővé teszi a játékos tanulást. Az interaktív elektronikus toll új ismereteket ad át a gyerekeknek, akik így önállóan is fel tudják fedezni a könyvek gazdag tudásanyagát. Az elekronikus tollat elég egyszer beszerezni, mert minden Tolki kiadvánnyal használható. A könyvek megvásárlása után a hozzájuk tartozó hanganyag bármikor ingyenesen letölthető a Tolki.hu oldaláról. Az interaktív könyvek külön is megvásárolhatóak, vagy tollal szettben összecsomagolva is kaphatóak.

Az elektronikus toll és a könyv használata: A toll a bekapcsolása után egyetlen ikon megérintésével felismeri, hogy melyik könyv hanganyagát kell használnia. A toll a képekhez érintve lejátssza az adott képhez tartozó szöveget vagy hangot. Az oldalakon elhelyezett ikonok megérintésével bármikor válthatunk a toll egyes funkciói között, hiszen a képekhez sok esetben több különböző hanganyag is tartozik. A könyvek oldalai tematikusan lettek összeállítva, ezzel is segítve a logikai készségek, a szókincs és a kognitív képességek fejlesztését. Az egyes könyvek gazdag anyaga garantálja, hogy a velük játszó gyerekek a sokadik alkalommal is fedeznek fel bennük újdonságokat. Minden könyvben találunk eltérő nehézségű kvízjátékokat, ezek használatakor az egyes témákhoz tartozó kérdéssorokból a toll véletlenszerűen feltesz öt kérdést. A toll a kvíz végén állapítja meg a helyes válaszok számát, ezután újabb kvíz indítható, természetesen ismét véletlenszerűen kiválasztott kérdésekkel. A toll MP3 lejátszóként, diktafonként, USB adathordozóként is működik, részletes használati útmutatója ingyenesen letölthető a Tolki.hu oldaláról.
  • 3+
  • Albi - Bonsai
  • 9788076881921

Produkty v rovnakej kategórii: 12

Zobrazené produkty