42575-42628
Modell és Hobby
Vypredaný
  • Momentálne nedostupné

Goo Jit Zu Deep Goo Sea csata szett - Tidal Smash Thrash vs. Hammerhook

32,59 € S DPH
Tento product je momentálne nedostupný Otázka na predavača
close

Otázka na predavača

 

Doprava: Predpokladaný dátum doručenia: 30.07.2024

Upozorníme vás emailom, až produkt naskladníme

3 užívateľov si práve prezerá tento produkt
Popis

Goo Jit Zu Deep Goo Sea csata szett - Tidal Smash Thrash vs. Hammerhook

Goo Jit Zu Deep Goo Sea csata szett - Tidal Smash Thrash vs. Hammerhook

A mélytengeri mélységekben, ahol már a legmélyebb tengeri élőlények is ritkán járnak, ott találkozhatunk a Goo Jit Zu Deep Goo Sea hőseivel, akik izgalmas csatákra vágynak. Ezek az akciófigurák olyan tengeri lények inspirálta karakterek, akik különleges tulajdonságokkal rendelkeznek. Nemcsak azért különlegesek, mert testük zselés és összenyomható, hanem azért is, mert speciális anyagtöltettel vannak feltöltve, és végtagjaik nyújthatók és csavarhatók, lehetővé téve számukra, hogy akár háromszorosára is megnyúljanak. Ezek a hősök rugalmas testükkel állnak készen a harcra egymás ellen, és ha összenyomják őket, akkor hatalmas izmaik is előbújnak. Ebben a csataszettben két karakter, a harapással támadó Tidal Smash Thrash és Hammerhook található.

Ezen különleges akciófigurák nemcsak a kalandok és csaták szereplőivé válhatnak, hanem stresszoldó játékként is szolgálhatnak. Nincs is jobb annál, mint egy stresszes iskolai nap vagy hosszú várakozás a doktor rendelőjében, miközben a Goo Jit Zu hősökkel megmentjük a világot.

Azonkívül webáruházunkban további Goo Jit Zu Deep Goo Sea akciófigurák és csataszettek is elérhetők, így a gyerekek összegyűjthetik az egész hősbrigádot.

A csomagolás mérete: 24,5 x 6,5 x 30 cm

A csomag tartalma: 2 db Goo Jit Zu akciófigura

  • Modell és Hobby
  • 3+
  • 630996426289

Produkty v rovnakej kategórii: 12