HNL43
Fisher Price
Na sklade10 ks

  Fisher-Price HNL43 Psíkov chytrý telefón SK/CZ/EN/HU/PL

  19,99 € S DPH
  Množstvo
  Otázka na predavača
  close

  Otázka na predavača

   

  Doprava: Kuriérom môžete mať už dňa 27.06.2024.
  1 užívateľov si práve prezerá tento produkt
  Popis

  Fisher-Price HNL43 Psíkov chytrý telefón SK/CZ/EN/HU/PL

  Fisher-Price HNL43 Psíkov chytrý telefón SK/CZ/EN/HU/PL 

  Psíkov šikovný telefón z radu Smej sa a Poznávaj! od Fisher-Price® je hračka pre najmenších nabitá tlačidlami a pesničkami pre zábavu aj veselé učenie. Váš malý objaviteľ sa naučí nové zručnosti a znalosti stiknutím 9 tlačidiel pre aktiváciu svetiel a výukového obsahu, ktorý učí tvary, farby, písmenká, čísla a ďalšie! Telefón prináša celkom 18 spôsobov aktivácie obsahu stlačením tlačidla.

  Fisher-Price: 2 az 1-ben tanuló okostelefon


  Ma már bárkinek lehet okostelefonja, bizony a legkisebbeknek is. Azonban nem kell megijedni, a Fisher-Price 2 az 1-ben tanuló okostelefon kifejezetten babáknak lett kitalálva: nem rontja a szemet, és pont azt tanítja nekik, amire szükségük van. Az interaktív játéktelefon úgy néz ki, akárcsak az igazi, azonban az aranyos, tanuló kutyust és hugicáját ábrázoló képernyője játékra hívja a kicsiket.

  A játék két tanulási móddal rendelkezik: a képernyőt felfelé csúsztatva „alkalmazás” gombok, lefelé csúsztatva pedig számgombok jelennek meg, amelyek megnyomásával fények, dalok és hangok aktiválódnak. Az oktató dalok, kifejezések és hanghatások elkalauzolják a babákat a számok, a számolás, a formák, valamint a színek világába. A játék több nyelven beszél: a földgömb piktogrammal jelzett gomb segítségével magyar, lengyel, cseh, szlovák vagy angol nyelvek közül lehet választani.

  A nyomkodás, csúsztatás, hallgatás során fejlődik a kicsik szem-kéz koordinációja, finommotorikája, valamint auditív és vizuális érzékelése. A játékot 9 hónapos kortól ajánljuk.Csomagolás mérete: 16 x 21 x 5 cmTartalom: A játék elemmel működik (3 X AG13 (LR44)). Az elemeket megtalálod a csomagban.

  • Mattel
  • 1+
  • 194735143917

  Produkty v rovnakej kategórii: 12