Novinka
Poznáte z TV

Fisher-Price: Linkimals - Bölcs Bagoly


Dostupnosť:
Už len 1 ks skladom!
Doprava:
Kuriérom môžete mať už 27. februára
52.95€
Výrobca:
Značka:
Kód tovaru: HJN60HU
EAN: 194735091508
Potrebujete pomoc alebo máte otázky ohľadom tohto produktu? Spýtajte sa nás! objednavka@pompomtoys.sk alebo 0907 452 040

Fisher-Price: Linkimals - Bölcs Bagoly

Együtt játszani és tanulni is sokkalta jobb. A Linkimals Bölcs Bagoly remek társaság és vidám kalanddá teszi a játékot és a tanulást. Ha a kicsik megnyomják a gombokat a bagoly pocakján és ide-oda ringatják, ez a vidám barát színekkel és több mint 90 dallal, hanggal és kifejezéssel szórakoztathatja őket. A bagoly megtaníthatja az ábécét, a számokat 1-20-ig, az időjárást, az érzéseket és sok minden mást. De az igazi móka akkor kezdődik amikor bölcs bagoly találkozik más Linkimals barátokkal, akikkel együtt, összehangolt zene- és fénybemutatóval szórakoztatják a gyerekeket. (A többi Linkimals játék külön kapható.) A fejlesztés is lehet játék. Korai tanulás: Énekek és kifejezések vezetik be a csöppséget a színek és számok világába. Érzékelés: A bagoly világító részei, a játékos dalok és hangok és a különböző anyagok fejlesztik a kicsik vizuális, auditív és taktilis érzékelését. Kíváncsiság: A baba felfedezheti azt az élményt, hogy a mozdulataival hat a környezetére, ahogy megnyomja a hason lévő gombot felvillannak a fények és megszólal a zene.

Csomagolás méretei: 27 x 12 x 28 cm Tartalom: A játék elemmel működik (3db AA (LR6) Alkaline). Az elemeket megtalálod a csomagban.


Veková kategória: 1,5+

Poznámka: HTML nie je preložené!