BING3656
Bing
Bébijátékok
Vypredaný
  • -8,00 €
  • Momentálne nedostupné

Bing és barátai: Beszélő Szivárványos Bing nyuszi plüssfigura

Zľava 8,00 €
21,99 € S DPH
29,99 €
Tento product je momentálne nedostupný Otázka na predavača
close

Otázka na predavača

 

Doprava: Predpokladaný dátum doručenia: 22.07.2024

Upozorníme vás emailom, až produkt naskladníme

4 užívateľov si práve prezerá tento produkt
Popis

Bing és barátai: Beszélő Szivárványos Bing nyuszi plüssfigura

Bing nyuszi és barátai már szinte az egész világot meghódították A kedves kis nyuszi mindig sikeresen felülkerekedik az adott nehéz helyzeten, humorral és barátaival sikeresen leküzdi az akadályokat. A Bing nyuszi mesék egy olyan ajtót nyitnak meg a gyermekek előtt, amely a kreativitás, a tanulás és az értékek világába vezet. Ezek a történetek nem csak szórakoztatják a gyerekeket, hanem fejlesztik a képzelőerőt és segítik a jellemformálást. Bing kíváncsi, jóindulatú és kalandvágyó jellem, akinek minden kis mozzanata a gyerekek szívét melengeti. A pozitív hozzáállás és a vidámság áthatja a történeteket, ami különleges kötődést teremt a gyermekek és Bing között.

Szivárványos beszélő Bing nyuszi Bing nyuszi, most egy igazán különleges élményt kínál neked! Bing, a vidám és cseppet sem átlagos nyuszi, most még több örömet hoz az életedbe a szivárványos beszélő változatával. Csak nyomd meg Bing világító gombját és máris felcsenül a Bing meséből jól ismert szivárvány dal. Sőt, kedvenc mesehősöd még 12 különböző kifejezéssel is megörvendeztet téged, amiket a mesében már hallhattál. Kis barátod a szokásos piros overállját viseli, jó hozzábújni, pihe-puha, arcvonásai hímzettek.

A szivárványos beszélő Bing egy szórakoztató és interaktív játék, amely segít a gyerekeknek szórakozva eltölteni az időt. A különféle kifejezések, dallamok és zenék garantálják, hogy mindig legyen valami új és izgalmas felfedezés játék közben. A beszélő játékok, mint a beszélő Bing is, segíthetnek a gyerekeknek a beszéd- és kommunikációs készségeik fejlesztésében. A gyerekek hangutánzás révén tanulhatnak beszélni, és a játék közbeni beszélgetés a szókincsüket is gazdagíthatja. Az érzékszervi és finommotorikus készségeik fejlődnek, miközben megnyomják a gombot és interakcióba lépnek a játékkal. A játék közben a gyerekek megismerkedhetnek az ok-okozati összefüggésekkel és az utánzás révén tanulhatnak. Például, ha Bing dúdol vagy zenél, a gyerekek megfigyelhetik a hang és a mozgás összefüggését.A Bing plüss játék 100% újrahasznosított anyagból készült.

Mérete: 30 cm
Csomagolás mérete: 13 x 14 x 24 cm
Kategória: Interaktív plüssfigura
Mesehős: Bing
Kiknek ajánljuk: lányok és fiúk számára
Hányan játszhatják? 1 játékos
Korosztály: 0 évtől

  • Formatex
  • 0+
  • Bing
  • 5013197369404

Produkty v rovnakej kategórii: 12