Novinka
Poznáte z TV

SuperThings: Kazoom Kids 4 figura csúszkával - többféle


Dostupnosť:
Vypredaný

Ľutujeme, produkt je momentálne nedostupný.

Výrobca:
Značka:
Kód tovaru: PST8B416IN00
EAN: 8431618016244
Potrebujete pomoc alebo máte otázky ohľadom tohto produktu? Spýtajte sa nás! objednavka@pompomtoys.sk alebo 0907 452 040

SuperThings: Kazoom Kids 4 figura csúszkával - többféle

A SuperThings egy népszerű animációs sorozat, amelyben mindennapi tárgyak kelnek életre és válnak szuperhősökké vagy épp gonosztevőkké. A kis akcióhősök kalandjai Kazoom Cityben játszódnak, ahol az összecsapások során sokszor célravezetőbb, ha nem egyedül, hanem csapatban szállnak szembe az ellenféllel. Az már csak hab a tortán, ha egy szélsebesen száguldó csúszka is a rendelkezésükre áll ehhez!

A Kazoom Kids 4 figura csúszkával játékszettjeiben 4 SuperThing várja, hogy a gyerekek eljátsszák velük a legújabb kalandjaikat. A készletekben található csúszka használata egyszerű: ha a hős tárgyacskák elfoglalták méltó helyüket a járgányon, csak hátra kell húzni a járművet a rámpán, és a kis akcióhősök már süvíthetnek is, hogy megmentsék - vagy épp elpusztítsák - Kazoom Cityt.

A termék többféle változatban kapható. A feltüntetett ár 1 darab termékre vonatkozik, amit véletlenszerű változatban szállítunk.
Csomagolás mérete: 23 x 18 x 5 cm
Tartalom: 4 db figura, 1 db járgány, 1 db rámpa.


Veková kategória: 3+
Určené pre: chlapcov

Poznámka: HTML nie je preložené!