Könyvek, kifestők

Obľúbené hračky v kategórii:
101 Fejtörő matricákkal - Hercegnők színező és foglalkoztató füzet
101 Fejtörő matricákkal - Hercegnők színező és foglalkoztató füzet 101 Fejtörő matricákkal - Hercegnők színező és foglalkoztató füzet A Hercegnők füzet a fejlesztő feladatok olyan tárházát kínálják, melyek intenzíven fejlesztik a 3 és 6 év közötti gyerekek felfogó..
3.79€
Mesélő könyvek - A hófehérke és a hét törpe
Mesélő könyvek - A hófehérke és a hét törpe Mesélő könyvek - A hófehérke és a hét törpe A Mesélő könyvek szó szerint mesélnek! A köteteken lévő hangmodul segítségével a lapokon leírt történetek meg is szólalnak, így az olvasni nem tudó apróság..
9.99€
MÓRA Karácsonyi csodavilág- foglalkoztatókönyv
MÓRA Karácsonyi csodavilág- foglalkoztatókönyv MÓRA Karácsonyi csodavilág- foglalkoztatókönyv El szertnél utazni az Északi- sarkra? Mit szólnál, ha segíthetnél a Mikulásnak felkészülni a karácsonyra? Szánkózz le a havas dűnéken és lógj egy kics..
2.99€
MÓRA Télvarázs- matricás foglalkoztatókönyv
MÓRA Télvarázs- matricás foglalkoztatókönyv MÓRA Télvarázs- matricás foglalkoztatókönyv Meg tudod oldani a havas rejtvényeket? A lapok tele vannak ünnepi témájú kifestőkkel, labirintusokkal, és mondanom sem kell, hogy rajzolnod is fog kellen..
3.69€
A rút kiskacsa - Szórakoztató puzzle könyv
A rút kiskacsa - Szórakoztató puzzle könyv A rút kiskacsa - Szórakoztató puzzle könyv Miközben a gyerekek hallgatják, ahogy szüleik vagy nagyszüleik felolvassák a Rút kiskacsa kalandjait nekik, játszhatnak is, hiszen kötetenként hat kirakóban..
6.49€
Láng és Szuperverdák: Állati verdák matricás foglalkoztató füzet
Láng és Szuperverdák: Állati verdák matricás foglalkoztató füzet Ebben a csodálatos könyvben találkozhatunk a Láng és Szuperverdák állatokat ábrázoló verdáival. A könyvbe 16 db matricát is rejt, ami még izgalmasabbá teszi a a Szuperverdákkal való ismerkedést. A kia..
4.39€
A kis festő - Járművek
A kis festő - Járművek A kis festő - Járművek Remek szórakozás minden kreatív gyereknek! A kreatív szett tartalmaz: 16 kifesthető képet, 1 ecsetet, 10 vízfestéket. Méretei: 30 x 0,5 x 29 cm...
4.29€
MÓRA Jó éjszakát maci
MÓRA Jó éjszakát maci A Tévé-Macit kevés mai gyermek ismeri, pedig nagyon népszerű volt még pár évvel ezelőtt. Ő az a maci, aki minden este megmosakodott, aranyos hangokkal fogat mosott, majd jókedvűen ágyba bújt legjobb b..
4.69€
MÓRA Kvízmester- Agytorna
MÓRA Kvízmester- Agytorna MÓRA Kvízmester- Agytorna 10-11 éveseknek A tanulás kemény dió, van akire könnyebben ragadnak a dolgok, valaki nehezebben jegyzi meg az információkat. Sok gyermek ebben a korban is még komolytalan ..
8.99€
101 fejtörő matricákkal - Állatok a farmról színező és foglalkoztató füzet
101 fejtörő matricákkal - Állatok a farmról színező és foglalkoztató füzet 101 fejtörő matricákkal - Állatok a farmról színező és foglalkoztató füzet Az Állatok a farmról füzet a fejlesztő feladatok olyan tárházát kínálják, melyek intenzíven fejlesztik a 3 és 6 év közö..
3.79€
Novinka
A gomba alatt leporelló
3.69€


Novinka
MÓRA Kisvakond és az állatkák


Novinka
MÓRA A kisvakond órája
7.49€

Novinka
MÓRA Az első évem legszebb pillanatai

Novinka
Kiskedvencek titkos élete 2.Novinka
MÓRA Vidám mesék
10.99€Novinka
MÓRA Kisvakond és a színek
Novinka
MÓRA Mancs őrjárat - Bátor hősök


Mondókák - Leporelló
4.29€Novinka
Thomas a gőzmozdony- Itt a nagy csapat!
Divatos kellékek matricákkal
6.69€

Novinka
MÓRA Dinoszauruszok rekordok könyve


Novinka
MÓRA Vuk képeskönyv
2 ks skladom
10.99€


A kis festő - Tanya
2 ks skladom
4.29€


Novinka
MÓRA Vidám ünnepek- színezőkönyv


Novinka
MÓRA Téli barátság- színezőkönyv


Hercegnős kifestő matricákkal
4.19€

Novinka
MÓRA Kvízmester- Agytorna
8.99€Zobrazenie 1 až 30 zo 106 (4 stránok)

Filter produktov

 • Stavy zásob
  0
  0
 • Značka
  0
  0
  0
 • Hrdina
  0
  0
  0
  0
 • Výrobcovia
  0
  0
 • Určené pre
  0
  0
  0
 • Veková kategória
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Označenie produktu
  0
 • Cena
  € -