Novinka
Poznáte z TV

Fisher Price Obrí xylofón CZ/SK/ENG/HU/P


Dostupnosť:
Skladom
Doprava:
Kuriérom môžete mať už 12. decembra
37.79€
Výrobca:
Značka:
Kód tovaru: HJK41
EAN: 194735088317
Potrebujete pomoc alebo máte otázky ohľadom tohto produktu? Spýtajte sa nás! objednavka@pompomtoys.sk alebo 0907 452 040

Fisher Price Obrí xylofón CZ/SK/ENG/HU/P

Ikonický klasický xylofón vo zväčšenej veľkosti od Fisher-Price® má dva režimy hry. Stlačením 8 svietiacich tlačidiel aktivujú deti obsah, ktorý učí abecedu, čísla, tvary a prvé slová. Pretože sa každé dieťa vyvíja inak rýchlo, podporuje hračka technológiu Smart Stages™, vďaka ktorej môžete zvoliť takú úroveň obsahu, ktorá je pre vaše dieťatko práve najvhodnejšia. Vybrať môžete medzi tromi úrovňami výukového obsahu. Druhý režim hry ponúka deťom zábavnú hru na ťahanie, kedy deti môžu ťahať xylofón za sebou za rukoväť. Rukoväť sa dá sklopiť pod hračku pre pohodlnú hru v sede.

Fisher-Price: Óriás tanuló xilofon

Megérkezett a megunhatatlan klasszikus legújabb változata a tanuló xilofon, ami egyszerre hangszer és húzható játék. Ez az extra nagy interaktív játékxilofon 8 különböző színű világító gombot kapott, amelyek több mint 60 dalt, hangot és kifejezést indíthatnak be, miközben a baba zenél, de ha közlekedni támad kedve, magával is húzhatja. Az intelligens fokozatok technológia segítségével a játék a kicsi fejlődésével együtt változik. A dalok és kifejezések megtaníthatják az ábécét, a számokat, a formákat és sok minden mást. Sőt ezzel a hangszerrel több nyelven is muzsikálhatsz, a földgömb gomb segítségével a nyelv is állítható lengyel, magyar, cseh, szlovák vagy angol közül lehet választani. A fejlesztés is lehet játék: Érzékelés: A hangok és a fények fejlesztik az audio és vizuális érzékeket. Gondolkodás: A gombok és interakciók az ok-okozati összefüggéseket mutathatják meg a kicsiknek. Egyensúly: A húzható hangszerrel való közlekedés pedig az egyensúlyt fejlesztheti. Csomagolás méretei: 48 x 11 x 27 cm Tartalom: A játék elemmel működik (3db AA (R6) Carbon Zinc). Az elemeket megtalálod a csomagban.

Veková kategória: 1+

Poznámka: HTML nie je preložené!