SES Creative 14924 - Výroba svietiacej girlandy


Dostupnosť:
Vypredaný

Ľutujeme, produkt je momentálne nedostupný.

Výrobca:
Značka:
Kód tovaru: 14924SES
EAN: 8710341149246
Potrebujete pomoc alebo máte otázky ohľadom tohto produktu? Spýtajte sa nás! objednavka@pompomtoys.sk alebo 0907 452 040

SES Creative 14924 - Výroba svietiacej girlandy. Vytvorte si moderné svetelné lampióny - girlandy balónikov a z bavlniek pre detskú izbu. Nafúkané balóniky omotané bavlnkou sa namočia do zmesi vody s lepidlom a nechajú zaschnúť. Potom balóniky prepichnite. Cez samotné guličky girlandy prevlečieme svetelný drôt. Všetko potrebné nájdete v balení. Funguje na 2 AA batérie ( nie sú súčasťou balenia ).

SES® Creative je premyslene koncipovaná rad tvorivých hračiek určených deťom od 3 do 14 rokov. Kompletný rad hračiek SES® Creative zahŕňa všetky potrebné materiály a pomôcky, ktoré dieťa potrebuje pre rozvoj svojej tvorivosti a fantázie; od základných materiálov ako sú modelíny, farby, kriedy, voskovky a fixky, až po kompletné sady so všetkými nevyhnutnosťami vrátane návodov. Počas vývoja a výroby tejto výrobnej rady je braný ohľad nielen na kvalitu používaných materiálov, ale aj na kvalitu a vyváženosť celkovej koncepcie.


Určené pre: všetkých
Veková kategória: 5+

Rozmery balenia (D x Š x V): 30cm x 4cm x 20cm
Poznámka: HTML nie je preložené!