Novinka
Poznáte z TV

Hasbro F8158 Twister Air társasjáték


Dostupnosť:
Skladom
Doprava:
Kuriérom môžete mať už 9. októbra
29.99€
Výrobca:
Značka:
Kód tovaru: F8158HU
EAN: 5010996149435
Potrebujete pomoc alebo máte otázky ohľadom tohto produktu? Spýtajte sa nás! objednavka@pompomtoys.sk alebo 0907 452 040

Hasbro F8158 Twister Air társasjáték

Ki mondta, hogy csak szőnyegen lehet Twisterezni? Megérkezett a Twister Air, amely új szintre, vagyis egyenesen a képernyőre emeli a sokak által kedvelt Twister társasjátékot. Csak le kell tölteni egy okoseszközre az ingyenes Twister Air alkalmazást, fel kell venni a színes boka- és csuklópántokat, csatlakoztatni őket az okoseszközhöz, majd amint megnyílik a virtuális játéktér, kiválasztani a játékosok számát és a játékmódot. Az okoseszköz stabilitását a mellékelt állvány biztosítja.

A játék célja, hogy a játékosok a képernyőn megjelenő színes pontokkal összehangolják a csuklójuk és bokájuk pozícióját. Miközben szól a zene, a játékosoknak a képernyőn megjelenő pontoknak megfelelően kell mozogniuk. Aki a legtöbb pontot gyűjti össze, az nyeri meg a játékot. A játékosok visszanézhetik magukat a képernyőn, és elmenthetik legemlékezetesebb mozdulataikat, hogy később is feleleveníthessék azokat. Döntsétek meg egyéni rekordotokat, vívjatok párharcot, vagy mérkőzzetek meg barátaitokkal csapatban! Vicces, őrült és nyakatekert mutatványokra fel!

A doboz nem tartalmazza a használathoz szükséges elektronikai eszközt (tabletet, televíziót vagy okostelefont).

Az ügyességi játék fejleszti a gyerekek mozgáskoordinációját, megfigyelőképességét, reakciógyorsaságát. Tökéletes választás gyerekzsúrokra, családi vagy baráti összejövetelekre.

Csomagolás mérete: kb. 33 x 27 x 4 cm
Tartalom: 4 db Twister Air csuklópánt, 4 db Twister Air bokapánt, 1 db talpas állvány, játékszabály.


Určené pre: všetkých
Veková kategória: 8+

Poznámka: HTML nie je preložené!