Novinka
Poznáte z TV

Fisher-Price Linkimals Csodás színek és fények láma


Dostupnosť:
Už len 1 ks skladom!
Doprava:
Kuriérom môžete mať už 1. júna
27.39€
Výrobca:
Značka:
Kód tovaru: HNM93
EAN: 194735145546
Potrebujete pomoc alebo máte otázky ohľadom tohto produktu? Spýtajte sa nás! objednavka@pompomtoys.sk alebo 0907 452 040

Fisher-Price Linkimals Csodás színek és fények láma

Új taggal bővült a Fisher-Price Linkimals interaktív állatok családja, nem mással, mint a Csodás színek és fények láma figurával. ​A Fisher-Price Linkimals Csodás színek és fények láma fejlesztő játékokkal és interaktív szórakoztató tanító funkciókkal várja a legkisebbeket. Amikor a kicsik fel-le csúsztatják az 1-2-3 számokon a gyűrűt, vagy megpörgetik a szivárványkereket, szinte észrevétlenül fejlődik finommotorikájuk. A játék fényeket villant fel, dalokat játszik le és hangokat ad ki, valamint megismerteti a babákat a színekkel és a számokkal (egytől háromig). De ez még csak a kezdet! Ha ez a cuki láma felismeri valamelyik Linkimals barátját a közelben, együtt, összehangolt zene- és fénybemutatóval szórakoztatják a kicsiket.

A fejlesztés is lehet játék:

Finommotorika: a színes gyűrűk mozgatása és a kerék forgatása fejleszti a kézügyességet és a szem-kéz koordinációt. Érzékelés: A láma élénk fényei, színei és az izgalmas hangok és zenék fejlesztik a vizuális és auditív érzékelést. Webáruházunkban további Linkimals termékek is kaphatók (külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így a gyerekek számára még több fejlődési lehetőség nyílik. A játékot 9 hónapos kortól ajánljuk.

Csomagolás mérete: 24 x 21 x 9 cm
Tartalom: A játék elemmel működik (3 X AA (R6)). Az elemeket megtalálod a csomagban.


Materiál: plast
Veková kategória: 1+

Poznámka: HTML nie je preložené!