Novinka
Poznáte z TV

Fisher-Price HNL43 Psíkov chytrý telefón SK/CZ/EN/HU/PL


Dostupnosť:
Skladom
Doprava:
Kuriérom môžete mať už 9. októbra
19.99€
Výrobca:
Značka:
Kód tovaru: HNL43
EAN: 194735143917
Potrebujete pomoc alebo máte otázky ohľadom tohto produktu? Spýtajte sa nás! objednavka@pompomtoys.sk alebo 0907 452 040

Fisher-Price HNL43 Psíkov chytrý telefón SK/CZ/EN/HU/PL 

Psíkov šikovný telefón z radu Smej sa a Poznávaj! od Fisher-Price® je hračka pre najmenších nabitá tlačidlami a pesničkami pre zábavu aj veselé učenie. Váš malý objaviteľ sa naučí nové zručnosti a znalosti stiknutím 9 tlačidiel pre aktiváciu svetiel a výukového obsahu, ktorý učí tvary, farby, písmenká, čísla a ďalšie! Telefón prináša celkom 18 spôsobov aktivácie obsahu stlačením tlačidla.

Fisher-Price: 2 az 1-ben tanuló okostelefon


Ma már bárkinek lehet okostelefonja, bizony a legkisebbeknek is. Azonban nem kell megijedni, a Fisher-Price 2 az 1-ben tanuló okostelefon kifejezetten babáknak lett kitalálva: nem rontja a szemet, és pont azt tanítja nekik, amire szükségük van. Az interaktív játéktelefon úgy néz ki, akárcsak az igazi, azonban az aranyos, tanuló kutyust és hugicáját ábrázoló képernyője játékra hívja a kicsiket.

A játék két tanulási móddal rendelkezik: a képernyőt felfelé csúsztatva „alkalmazás” gombok, lefelé csúsztatva pedig számgombok jelennek meg, amelyek megnyomásával fények, dalok és hangok aktiválódnak. Az oktató dalok, kifejezések és hanghatások elkalauzolják a babákat a számok, a számolás, a formák, valamint a színek világába. A játék több nyelven beszél: a földgömb piktogrammal jelzett gomb segítségével magyar, lengyel, cseh, szlovák vagy angol nyelvek közül lehet választani.

A nyomkodás, csúsztatás, hallgatás során fejlődik a kicsik szem-kéz koordinációja, finommotorikája, valamint auditív és vizuális érzékelése. A játékot 9 hónapos kortól ajánljuk. Csomagolás mérete: 16 x 21 x 5 cm Tartalom: A játék elemmel működik (3 X AG13 (LR44)). Az elemeket megtalálod a csomagban.


Veková kategória: 1+

Poznámka: HTML nie je preložené!