Akcia

Sylvanian Families 5016 Nábytok chocolate sestra pri písacom stole


Dostupnosť:
Vypredaný

Ľutujeme, produkt je momentálne nedostupný.

Výrobca:
Kód tovaru: 5016SF
EAN: 5054131050163
Potrebujete pomoc alebo máte otázky ohľadom tohto produktu? Spýtajte sa nás! objednavka@pompomtoys.sk alebo 0907 452 040

Sylvanian Families 5016SF Nábytok chocolate sestra pri písacom stole.
  

Sestrička králiček sa už teší do školy a všetko čo potrebuje si naloží do svojej novej školskej aktovky v červenej farbe, v akej sú i jej šatôčky. Figúrka je vysoká 7 cm a vyrobená z plastu, telíčko je potiahnuté jemným semišom. Očká má z čiernych korálok a oblečenie možno opakovane obliekať a vyzliekať. Aktovku možno na chrbátik pripevniť vďaka gumičkám. Všetky končatiny sú ohybné a hlavičkou možno otáčať. 7,5 cm vysoký písací stole je vhodný nielen pre maľovanie, písanie úloh, ale je v ňom možné uschovať veľa vecí do 2 malých a 2 veľkých šuflíkov. Všetky šuplíky sú vyťahovacie. Na hornej poličke pracovného stola si môže umiestniť svoj glóbus, a na pracovnej doske má vždy po ruke strúhatko na pastelky, ktoré potrebuje každý deň. Najprv si vystrúha pastelky, skontroluje hodiny a potom už hurá do školy!
 Sada obsahuje 1 postavičku s aktovkou, veľký pracovný stôl (rozmer 7,5 x 7 cm) z plastu, 2 pastelky, stojan na pastelky, glóbus, strúhatko na ceruzky, stoličku.


Veková kategória: 3+
Určené pre: dievčatá

Rozmery balenia (D x Š x V): 16.5cm x 7cm x 15.5cm
Poznámka: HTML nie je preložené!