Novinka
Poznáte z TV

Shake n Shimmer: Csillámos karkötő készítő - többféle


Dostupnosť:
Skladom
Doprava:
Kuriérom môžete mať už 9. októbra
8.15€
Výrobca:
Značka:
Kód tovaru: 1248
EAN: 8886457612483
Potrebujete pomoc alebo máte otázky ohľadom tohto produktu? Spýtajte sa nás! objednavka@pompomtoys.sk alebo 0907 452 040

Shake n Shimmer: Csillámos karkötő készítő - többféle

Tervezz, rázd, viselj! A Shake 'n' Shimmer csillámos karkötő készítő készlettel a lányok egyszerűen készíthetik el saját, csillogó ékszereiket. Minden készlet 5 db meglepetés charm ékszert, 3 db meglepetés csillámport, 10 db karkötőt és 7 kristályt tartalmaz. Ezekre azonban csak a felbontás után derül fény! A varázslat nagyon egyszerű. A henger fedelét kinyitva bele kell tölteni a csillámot, majd kiválasztani egy karkötő ékszert, beragasztózni és visszatenni a dobozba. Ezután össze kell rázni a tartalmát. A csillám a ragasztó segítségével fog az ékszerhez tapadni. Az elkészített kis fityegők felfűzhetőek a karkötőre. A csinos drágakövek pedig extra csillogást adhatnak hozzá! Összesen 60-féle karkötő ékszer gyűjthető össze. A termék többféle.

A feltüntetett ár 1 db-ra vonatkozik, amelyet véletlenszerű változatban szállítunk. Doboz mérete: 14 x 7 x 7 cm Tartalom: 1 db karkötő készítő készlet.


Určené pre: dievčatá
Veková kategória: 5+

Poznámka: HTML nie je preložené!