Novinka
Poznáte z TV

Mattel HNN39 Fisher-Price® Zábavná herná konzola CZ/SK/EN/HU/PL


Dostupnosť:
Skladom
Doprava:
Kuriérom môžete mať už 4. apríla
19.99€
Výrobca:
Značka:
Kód tovaru: HNN39
EAN: 194735145980
Potrebujete pomoc alebo máte otázky ohľadom tohto produktu? Spýtajte sa nás! objednavka@pompomtoys.sk alebo 0907 452 040

Fisher-Price® Zábavná herná konzola CZ/SK/EN/HU/PL HNN39

Fisher-Price® Zábavná herná konzola z radu Smej sa a Poznávaj! je určená pre najmenších hráčov a má viac ako 10 tlačidiel pre aktiváciu svetiel a výukový obsah, ktorý učí vaše malé abecedu, počítanie a ďalšie! Ďalšie aktivity zahŕňajú otáčanie žltej rukoväte pre zábavné zvuky cvakania a posúvanie červenej rukoväte hore a dole.

Fisher-Price Kacagj és fejlődj - Bébi kontroller

Interaktív Fisher-Price Kacagj és fejlődj - Bébi kontroller a legkisebb játékosoknak! A kontrollerrel vidám tanulnivalókat, dalokat, számokat és a formákat tudják a kicsik előcsalogatni a gombok megnyomásával. A játék úgy néz ki, mint egy valódi konzol, de a méretét úgy alakították ki, hogy az apró kezekbe illeszkedjen és a babák könnyedén tudják fogni, nyomkodni. Ha a gyermek megnyomja a domború kijelzőn látható formákat vagy a gombokat, a játék kijelzője különböző színekben világít és formákkal, számokkal, színekkel és számos aranyos dalocskával szórakoztatja lengyel, magyar, cseh, szlovák vagy angol nyelven. A nyelv kiválasztásához nyomja meg a földgömböt ábrázoló gombot, tartsa lenyomva 4 másodpercig és válassza ki a nyelvet. A különbözően működő gombok, és a joystick erősíti és fejleszti a baba finommotoros készségeit és persze nagyon szórakoztató!

A Fisher-Price Kacagj és fejlődj - Bébi kontroller 3 db 1,5 V-os LR03/AAA jelű elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.

Interaktív Fisher-Price Kacagj és fejlődj - Bébi kontroller a legkisebb játékosoknak! A kontrollerrel vidám tanulnivalókat, dalokat, számokat és a formákat tudják a kicsik előcsalogatni a gombok megnyomásával. A játék úgy néz ki, mint egy valódi konzol, de a méretét úgy alakították ki, hogy az apró kezekbe illeszkedjen és a babák könnyedén tudják fogni, nyomkodni. Ha a gyermek megnyomja a domború kijelzőn látható formákat vagy a gombokat, a játék kijelzője különböző színekben világít és formákkal, számokkal, színekkel és számos aranyos dalocskával szórakoztatja lengyel, magyar, cseh, szlovák vagy angol nyelven. A nyelv kiválasztásához nyomja meg a földgömböt ábrázoló gombot, tartsa lenyomva 4 másodpercig és válassza ki a nyelvet. A különbözően működő gombok, és a joystick erősíti és fejleszti a baba finommotoros készségeit és persze nagyon szórakoztató! A Fisher-Price Kacagj és fejlődj - Bébi kontroller 3 db 1,5 V-os LR03/AAA jelű elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.
Ajánlott korosztály: 9 hónapos kortól
Kiknek ajánljuk: lányoknak és fiúknak
Méret: 7 x 20 x 3 cm


Materiál: plast
Veková kategória: 1+

Poznámka: HTML nie je preložené!