Akcia

Sylvanian Families 5181 Rodina mačiek s čiernym kocúrom


Dostupnosť:
Vypredaný

Ľutujeme, produkt je momentálne nedostupný.

Výrobca:
Kód tovaru: 5181SF
EAN: 5054131051818
Potrebujete pomoc alebo máte otázky ohľadom tohto produktu? Spýtajte sa nás! objednavka@pompomtoys.sk alebo 0907 452 040
Sylvanian Families 5181 Rodina mačiek s čiernym kocúrom.

Mason - ocko mačiek je zvyčajne tichý a pokojný, ale svoju rodinu miluje nadovšetko. Vo voľných dňoch odprevadí svoje dcéry, alebo manželku na nákupy. Svoju manželku Nataliu učí pravidelne tenis. Ale aj iným obyvateľom Sylvanian tiež rád ukáže niekoľko skvelých ťahov z tenisu.
Natalia - mamka mačiek je veľmi veselá a aktívna. Oblieka sa podľa poslednej módy a práve preto, nikdy nevynechá žiadnu príležitosť, aby si kúpila pár nových vecí z poslednej módy. Pred obchodmi bola už pri otváracích hodinách, vždy chcela byť prvá.
Lily - jedna dcérka mačiek sa podobá skôr na svojho otca, je veľmi dobrý športovec. Avšak je úplne odlišná, ako jej dvojča. Zatiaľ čo ona dáva prednosť tenisu s otcom, Rose listuje módne časopisy. Napriek tomu sú si veľmi blízke a majú veľmi dobré vzťahy.
Rose - druhá dcérka mačiek je radostná a krásna ako jej mamka. Veľmi sa odlišuje od svojej sestry, pretože ju vôbec nezaujíma šport, namiesto toho miluje nákupy v butikoch. Lily a Rose si často požičiavajú oblečenie, preto sú vždy tak podobné na vonok.
Postavičky sú z plastu potiahnuté jemnučkým semišom. Výška Mama, otec: 9,5 cm. Braček so sestričkou: výška 8 cm. Postavičky majú otáčaciu hlavičku a všetky končatiny sú pohyblivé. Šaty všetkých postavičiek sa dajú vyzliecť.

Veková kategória: 3+
Určené pre: dievčatá

Rozmery balenia (D x Š x V): 20cm x 5.5cm x 17cm
Poznámka: HTML nie je preložené!