Akcia

Sylvanian Families 5182 Rodina zlatých labradorov


Dostupnosť:
Vypredaný

Ľutujeme, produkt je momentálne nedostupný.

Výrobca:
Kód tovaru: 5182SF
EAN: 5054131051825
Potrebujete pomoc alebo máte otázky ohľadom tohto produktu? Spýtajte sa nás! objednavka@pompomtoys.sk alebo 0907 452 040
Sylvanian Families 5182 - Rodina zlatých labradorov.

Barkes - ocko rodiny zlatých labradorov miluje najrôznejšie hry. Má rád stolné hry, ale rád sa hrá aj na schovávačku. Často vymýšľa nové hry zo spomienok z detstva. Je veľa starostlivým oteckom, každý deň si nájde čas na hru so svojimi detičkami.
Lucy - maminka rodiny zlatých labradorov je čitárkou, čo znamená, že v knižnici každý deň prečíta nejakú knižku detičkám a poukazuje im farebné obrázky. Tak veľmi sa vžije do príbehu, že deti visia na každom jej slove. Chodí aj do Nemocnice, kde bola vždy veľmi láskavá k deťom a vždy s veľkou radosť tam na ňu čakali.
Buddy - chlapček rodiny zlatých labradorov je trochu divný, vždy chce byť so svojím otcom. Obľúbená hračka je jeden starý plyšák, čo mu otec daroval ešte v útlom detstve. S týmto plyšáčikom dokonca aj dodnes spí, ale udržiava to v tajnosti pred svojimi priateľmi, trochu sa za to hanbí.
Sadie je veľmi náročná z hľadiska oblečenia. Neustále má na sebe honosné šaty s nápadnými vzormi, ktoré nasledujú najnovšiu módu. Jej obľúbeným oblečením sú modro - biele šaty, s volánikmi, ktoré sa skvele hodia aj k mamičkinim šatočkám. Vždy využije možnosť, ak je rodina niekam spolu vyrazí.
Postavičky sú z plastu potiahnuté jemnučkým semišom. Výška Mama, otec: 9,5 cm. Braček so sestričkou: výška 8 cm. Postavičky majú otáčaciu hlavičku a všetky končatiny sú pohyblivé. Šaty všetkých postavičiek sa dajú vyzliecť.

Veková kategória: 3+
Určené pre: dievčatá

Rozmery balenia (D x Š x V): 20cm x 5.5cm x 17cm
Poznámka: HTML nie je preložené!