Akcia

Sylvanian Families 5215 Rodina pandy červenej


Dostupnosť:
Vypredaný

Ľutujeme, produkt je momentálne nedostupný.

Výrobca:
Kód tovaru: 5215SF
EAN: 5054131052150
Potrebujete pomoc alebo máte otázky ohľadom tohto produktu? Spýtajte sa nás! objednavka@pompomtoys.sk alebo 0907 452 040
Sylvanian Families Rodina červené pandy.

Zoznámte sa s rodinkou červených pánd, ktorá rozširuje radu zvratiek z dedinky Sylvanian. Wilbur je vždy veľmi veselý a šťastný. Má rád piknik v parku so svojou rodinkou. Robí tie najlepšie sendviče! Fliss je super cukrárka. Pečie tie najlepšie dezertíky! Jej špecialitou je čokoládová pena a jahodový koláč. Frances je veľmi aktívny športovec. Najviac ho baví futbal. Deti sa s nimi môžu vymyslieť vlastný príbeh, a užiť si tak veľa zábavy. Oblečenie na postavičkách je možné vyzliekať a znovu obliekať. Postavičky sú vyrobené z plastu, ktorý je potiahnutý jemným semišom a očká sú z lesklých korálikov. Sada obsahuje 3 figúrky - mamičku, otecka a dievčatko. Táto veselá rodinka by určite nemala chýbať vo vašej zbierke. Figúrky sú vysoké cca 9 cm. Všetky časti tela sú pohyblivé.
Postavičky Sylvanian Families boli vytvorené v Japonsku v roku 1985 a okamžite sa stali hitom. Od tej doby boli úspešne distribuované po celom svete. Na základe týchto postavičiek bol vytvorený rad videohier, animovaných rozprávok.

Veková kategória: 3+
Určené pre: dievčatá

Rozmery balenia (D x Š x V): 15cm x 5.5cm x 15cm
Poznámka: HTML nie je preložené!