Lamaze - Hrkálka záhadný uzol


Dostupnosť:
Vypredaný

Ľutujeme, produkt je momentálne nedostupný.

Výrobca:
Značka:
Kód tovaru: LC27128TOM
EAN: 796714271286
Potrebujete pomoc alebo máte otázky ohľadom tohto produktu? Spýtajte sa nás! objednavka@pompomtoys.sk alebo 0907 452 040

Lamaze - Záhadný uzol

Záhadný uzol je hrkálka, ktoré obsahuje niekoľko šnúrok rôznych tvarov a farieb, ktoré sa dajú povytiahnuť a zase vrátiť na svoje miesto.Dieťa za neho môže ťahať, uchopiť hmatky do ruky a tým rozvíjať hmat a koordináciu jemných pohybov ruky.Uzol má taky hryzátko, zrkadlo a cinkajúce rolničku, to všetko je zviazané mäkkým uzlom a upevnené na klipe, ktorý umožňuje zavesenie hračky na kočík alebo autosedačku.Hračka je vyrobená z velúru, výplň tvorí polyesterové vlákna.Určené pre deti od narodenia. 

Firma Lamaze je jedným z najlepších výrobcov hračiek na svete.Jej produkty sú vyrobené z kvalitných materiálov, vyznačujú sa pestrofarebným prevedením a dlhou životnosťou.Firma dbá o bezpečnosť svojich výrobkov, jej hračky sú testované podľa najprísnejších európskych noriem.Hračky Lamaze navyše prirodzene podporujú detské myslenie a schopnosti - vo vývojovom tíme firmy sú psychológovia aj špecialisti na detský rozvoj. 

Vlastnosti: 
zvukové efekty 
hmatky 
zrkadlo 
hryzátko 

Testované podľa noriem: 
EN-71 
ASTM F963-96 

Určené pre: všetkých
Veková kategória: 1+

Poznámka: HTML nie je preložené!
Naposledy prezerané